Data en kaartverkoop
Theaterwandeling DeMens

Hieronder kunt u op de datum en tijd klikken van de voorstelling waarvoor u kaartjes wilt kopen. De genoemde tijd is de begintijd van de voorstelling in het Odensehuis, Jan Tooropstraat 6 te Oud Beijerland. U kunt hier zelf naar toe reizen. (Voor TomTom: klik Jan Tooropstraat 4)
Overdag vertrekt 45 minuten voor aanvang een Connexxion snelbus 172 vanaf Rotterdam Zuidplein naar halte De Egmontshof in Oud Beijerland. (20 minuten in de bus). ‘s Avonds vertrekt 30 of 60 minuten voor aanvang bus 171, ook naar de Egmontshof. Vanaf De Egmontshof is het nog vier minuten lopen naar het Odensehuis.
De voorstelling is rolstoel- en rollator-toegankelijk. Bij regen passen we de route aan zodat we niet nat worden en bij hitte hebben we airco. Meer inhoudelijke info over de voorstelling vindt u hier.

Op 12 juli is de voorstelling die om 14.00u begint uitverkocht. Er begint een extra voorstelling om 14.30u waarvoor kaartjes beschikbaar zijn.

Op 14 juli is de voorstelling die om 14.00u begint uitverkocht. Er begint een extra voorstelling om 14.30u waarvoor kaartjes beschikbaar zijn.

Sluit Menu